BESTELLEN

Bekijk en bestel je schoolfoto's!

Gebruik je inlogkaartje.


inlogkaartje met persoonlijke fotocode - nu door naar foto's bekijken

Schoolfotograaf Venlo

Wij zijn werkzaam in heel Nederland maar richten ons bij voorkeur op schoolfotografie in Zuid-Nederland. De regio Venlo is gezien de ligging ten opzichte van ons bedrijf bekend terrein voor ons. Al sinds onze oprichting verzorgen wij de schoolfotografie in Venlo en omgeving met veel plezier. Wil je een fotograaf die schoolfoto's makkelijk, leuk en betaalbaar maakt? Wij zoeken nog leuke scholen in de regio Venlo!

Lees meer

Ons doel: school blij én ouders blij

Als schoolfotograaf hebben wij te maken met 2 partijen, namelijk de school en de ouders. Wij begrijpen dat het voor een school belangrijk is dat er weinig gedoe is rondom de schoolfoto's. Daarom helpen wij de school graag met het maken van een schema voor de fotografiedag. Dankzij ons eigen ontwikkelde online bestel systeem heeft de school verder geen omkijken meer naar de schoolfoto's.

Voor de ouders telt in eerste instantie natuurlijk maar 1 ding: een leuke, natuurlijke schoolfoto van hun kind. Onze professionele fotografen gaan met plezier aan de slag om van elk kind net die foto te maken die de ouders blij maakt.

Betaalbare schoolfotografie Venlo

Wij vinden het belangrijk dat de schoolfoto's betaalbaar blijven voor iedereen. Daarom blijft voor ons het starttarief voor een fotovel uitzonderlijk laag en hebben wij de eerste weken na levering enkele zeer voordelige aanbiedingen.

Schoolfotograaf Venlo met Studiowagen

Is er weinig ruimte in het schoolgebouw? Dat is geen probleem dankzij onze mobiele studiowagens. Zo kunnen wij in alle rust en met optimale belichting de mooiste foto's maken. De deur blijft gewoon open tijdens het fotograferen zodat de juf of meester gezellig mee kan kijken. Onze studiowagens zijn voorzien van meer dan 10 verschillende achtergronden. Liever geen studiowagen? Vraag naar de mogelijkheden.

  • alle kinderen van 1 gezin op de foto in verschillende poses
  • fotoset 3 vellen voordeelpakket
  • keuze uit 12 verschillende achtergronden
  • leuke familiefoto's
  • afwisseling in poses

Basisscholen

Gewoon leuke schoolfoto's voor uw basisschool

Al ruim 20 jaar maken wij schoolfoto's bij basisscholen in heel Nederland. Onze schoolfotografen bezoeken ook graag jouw basisschool.

Voortgezet onderwijs

Foto's en leerling pasjes voor het voorgezet onderwijs

Ervaren schoolfotografen en ultieme service. Onze schoolfoto's zijn geschikt voor leerlingvolgsystemen en schoolpassen.

Kinderopvang / peuters

Natuurlijke foto's gemaakt in de peutergroep of bij kinderdagverblijf

De schoolfotograaf bij kinderdagverblijf of peuterspeelzaal. Wij maken spontane foto's in de eigen, vertrouwde groep.

Schoolfotograaf regelen voor jouw school?

Laat ons weten hoe je de schoolfoto's wilt hebben!Wensen doorgeven