BESTELLEN

Bekijk en bestel je schoolfoto's!

Gebruik je inlogkaartje.


inlogkaartje met persoonlijke fotocode - nu door naar foto's bekijken

Fotografie basisonderwijs

De perfecte schoolfoto in het basisonderwijs begint volgens ons bij een goede planning. Met een goede planning en duidelijke afspraken creƫren wij niet alleen rust op school maar ook rust vooraf voor degene die de schoolfoto's regelt. Als je weet dat het goed geregeld is dan hoef je je ook geen zorgen te maken over de fotografie dag. Ook voor onze schoolfotograaf in het basisonderwijs is het prettig werken met goede planning. Wij helpen de school of de ouderraad dan ook graag met het maken van een goede planning of nemen dit zelfs uit handen als dat gewenst is.

Lees meer

Fotografie basisonderwijs

Het fotograferen van kinderen in het basisonderwijs is een vak apart. Een goede fotograaf is niet automatisch ook een goede schoolfotograaf basisonderwijs. Het maken van de perfecte schoolfoto vereist een aantal specifieke vaardigheden van de basisonderwijs fotograaf. Natuurlijk is daar kennis en kunde van fotografie voor nodig, zoals de juiste belichting en een mooie compositie. Enthousiasme, creativiteit, organisatorisch inzicht en flexibiliteit horen er ook bij. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk de omgang met de kinderen, als goede fotograaf basisonderwijs moet je een echte kindervriend zijn zodat je in vaak korte tijd toch die perfecte foto kan maken. Onze basisonderwijs fotografen zijn geselecteerd op deze vaardigheden en hebben de ervaring en professionaliteit om een hele dag met hetzelfde enthousiasme door te gaan.

Maatwerk in fotografie basisonderwijs

Zoveel mensen zoveel wensen. Bij basisonderwijs fotografie is het gebruikelijk om van iedereen min of meer dezelfde foto te maken. Maar dat betekent niet dat er niets te kiezen valt. Zo is er bij ons keuze uit meer dan 10 verschillende achtergronden. Onze basisonderwijs fotograaf maakt standaard minimaal 2 individuele opnames, namelijk een portretfoto en een leuke pose foto. De ouders kunnen zelf kiezen welke foto ze wel of niet willen bestellen. Voor de levering van de schoolfoto's kunnen de ouders kiezen voor een levering via school of op het eigen adres.

  • alle kinderen van 1 gezin op de foto in verschillende poses
  • fotoset 3 vellen voordeelpakket
  • keuze uit 12 verschillende achtergronden
  • leuke familiefoto's
  • afwisseling in poses

Basisscholen

Gewoon leuke schoolfoto's voor uw basisschool

Al ruim 20 jaar maken wij schoolfoto's bij basisscholen in heel Nederland. Onze schoolfotografen bezoeken ook graag jouw basisschool.

Voortgezet onderwijs

Foto's en leerling pasjes voor het voorgezet onderwijs

Ervaren schoolfotografen en ultieme service. Onze schoolfoto's zijn geschikt voor leerlingvolgsystemen en schoolpassen.

Kinderopvang / peuters

Natuurlijke foto's gemaakt in de peutergroep of bij kinderdagverblijf

De schoolfotograaf bij kinderdagverblijf of peuterspeelzaal. Wij maken spontane foto's in de eigen, vertrouwde groep.

Schoolfotograaf regelen voor jouw school?

Laat ons weten hoe je de schoolfoto's wilt hebben!Wensen doorgeven