BESTELLEN
Meisje met handen in de zij bij schoolfotografie Tilburg

Schoolfotograaf Tilburg

Al vele jaren verzorgen wij met veel plezier de schoolfotografie in Tilburg en omstreken. Tilburg is voor ons bekend terrein, van Tilburg centrum tot aan de Reeshof, onze schoolfotograaf weet er de weg. Wij zoeken nog leuke scholen in de regio Tilburg. Wij fotograferen kinderen bij kinderopvang, basisscholen en voortgezet onderwijs.

Gewoon leuke schoolfoto's!

Bij de schoolfoto is het volgens ons vooral belangrijk dat je kind leuk en ontspannen op de foto gezet wordt. Dat zien wij dan ook als ons belangrijkste doel: een spontane foto die het karakter van het kind vastlegt. Het liefst een vrolijke foto maar een stoere foto kan net zo goed leuk zijn. Elke gemaakte foto wordt door ons op pixel niveau beoordeeld en zo nodig gecorrigeerd om tot de perfecte schoolfoto te komen.

  • fotoset 3 vellen voordeelpakket
  • keuze uit 12 verschillende achtergronden
  • leuke familiefoto's
  • afwisseling in poses

Trouwe klanten

Wij werken niet met langlopende contracten dus scholen kunnen elk jaar weer de afweging maken of ze ons de schoolfoto's willen laten maken. Onze klanten zijn blijvers omdat ze dat graag willen, voor ons is dat bijna vanzelfsprekend. Ons doel is om iedereen blij te maken. Zo ontlasten wij de school zoveel mogelijk met het "gedoe" rondom de schoolfoto's. Wij helpen graag met het maken van een fotografie schema zodat de fotografie dag gezellig verloopt. Dan kunnen wij uiteindelijk ook de mooiste schoolfoto's maken. En dat maakt de ouders weer blij. Ouders blij én school blij, zo binden wij scholen aan ons.

Ben je op zoek naar een leuke schoolfotograaf in Tilburg of omgeving?

Neem eens contact op of deel je wensen met ons!Informatie aanvragen

Schoolfotografie Tilburg in je eigen stijl

Kies je eigen stijl voor de schoolfoto's. Onze schoolfotograaf Tilburg heeft meer dan 10 verschillende achtergronden in zijn studiowagen. Met de gekozen achtergrond maken wij standaard 2 individuele opnames, namelijk een portretfoto en een leuke pose foto. Qua pose kiest onze fotograaf uit vele beproefde poses. Heb je speciale wensen voor de schoolfoto's? Laat het ons weten, wij zijn flexibel en bespreken graag alle mogelijkheden.

afwisseling in poses

Werkwijze

Vinkje hulp met schema voor fotografiedag  Rust door hulp met schema
Vinkje fotografiedag verloopt rustig  Gratis extra's voor school
Vinkje meerdere poses  Afwisseling in poses
Vinkje restfoto's  Wij komen terug voor restfoto's

Bestellen

Vinkje online schoolfoto's bekijken en bestellen  Online schoolfoto's bestellen
Vinkje Lage prijzen  Vaste lage prijzen
Vinkje Ruime keuze  Ruime keuze in fotoproducten
Vinkje geen gedoe  Geen gedoe voor school

Betaling, print en verzending

Vinkje iDeal  iDeal of bankoverschrijving
Vinkje top kwaliteit foto materiaal  De beste kwaliteit fotomateriaal
Vinkje snel bezorgt met PostNl  Snelle levering met PostNL