BESTELLEN

Bekijk en bestel je schoolfoto's!

Gebruik je inlogkaartje.


inlogkaartje met persoonlijke fotocode - nu door naar foto's bekijken

Schoolfotograaf online

In 2011 zijn wij als 1 van de eerste schoolfotografen in Nederland begonnen met het aanbieden schoolfoto's online. Al snel werd deze manier van schoolfoto's aanbieden onze standaard omdat dit zoveel voordeel geeft voor school en ouders. Voor de school geen gedoe meer met het ophalen van geld en retour foto's. Gewoon de fotocode kaartjes uitdelen en de ouders doen de rest. Op de fotocode kaartjes staat een kleine foto van het kind zodat de juf of meester weet voor wie het kaartje is. Wij hebben dus geen persoonlijke gegevens nodig van de kinderen! Online schoolfotografie is nu de standaard maar voor de liefhebber blijft het klassieke systeem met vast fotopakket en betaalenvelop wel nog mogelijk.

Lees meer

Keuze vrijheid met schoolfoto online

Met het online schoolfoto bestel systeem kunnen de ouders de schoolfoto online bestellen die ze zelf willen. Net dat ene combivel, een vergroting of het digitale fotobestand. Bovendien is het hiermee mogelijk om meerdere opnames te maken waar de ouders uit kunnen kiezen. Volledige keuze vrijheid voor de ouders en minder gedoe voor de school. Via onze website blijven de schoolfoto's online nog enkele jaren te bekijken en te bestellen.

Levering van de Schoolfoto online

Ons bestelsysteem maakt het voor de ouders eenvoudig om de schoolfoto online te bestellen. Na het invoeren van de fotocode zijn alle individuele foto's en de groepsfoto te bekijken en te bestellen. De ouders kunnen kiezen voor een snelle levering op het eigen adres of kunnen de schoolfoto's laten leveren via school, de levertijd is dan wel wat langer maar vrij van verzendkosten. Als school liever geen bestellingen ontvangen? Dat kan ook, de optie voor levering via school kunnen we uitschakelen.

Wil je ook schoolfoto's van dé online schoolfotograaf? Kies voor bewezen betrouwbaarheid en ervaring met schoolfoto's online en neem contact met ons op!

  • alle kinderen van 1 gezin op de foto in verschillende poses
  • fotoset 3 vellen voordeelpakket
  • keuze uit 12 verschillende achtergronden
  • leuke familiefoto's
  • afwisseling in poses

Basisscholen

Gewoon leuke schoolfoto's voor uw basisschool

Al ruim 20 jaar maken wij schoolfoto's bij basisscholen in heel Nederland. Onze schoolfotografen bezoeken ook graag jouw basisschool.

Voortgezet onderwijs

Foto's en leerling pasjes voor het voorgezet onderwijs

Ervaren schoolfotografen en ultieme service. Onze schoolfoto's zijn geschikt voor leerlingvolgsystemen en schoolpassen.

Kinderopvang / peuters

Natuurlijke foto's gemaakt in de peutergroep of bij kinderdagverblijf

De schoolfotograaf bij kinderdagverblijf of peuterspeelzaal. Wij maken spontane foto's in de eigen, vertrouwde groep.

Schoolfotograaf regelen voor jouw school?

Laat ons weten hoe je de schoolfoto's wilt hebben!Wensen doorgeven