BESTELLEN
Zakelijke foto

Bedrijfsfotografie

Ook voor bedrijfsfotografie bent u bij Dick Diks schoolfotografie aan het juiste adres. Wij maken professionele portretfoto's van uw personeel voor gebruik op uw website, in social media of voor personeelsadministratie systemen. Ook een mooie foto van uw bedrijfspand of een groepsfoto van uw team is mogelijk. Wij doen dit voor een zacht prijsje in de periodes waarin onze schoolfotografie op een laag pitje staat.

professionele foto's van uw personeel in onze studiowagen

Personeel fotograferen in onze studiowagen

Voor schoolfotografie maken wij vaak gebruik van onze mobiele studiowagen maar deze is ook uitermate geschikt voor bedrijfsfotografie. Hierdoor kunnen wij snel en eenvoudig mooie foto's maken van uw medewerkers.


digitale bestanden  Uw smoelenboek met professionele foto's in dezelfde stijl.
digitale bestanden  Ook handig voor uw personeelsadministratie.

In de studiowagen kunnen wij de klassieke portretfoto's maken maar ook een (zittende) pose foto. De achtergrond is verwisselbaar dus er is keuze uit meer dan 10 verschillende achtergronden. Zo kunt u de achtergrond afstemmen op de uitstraling van uw bedrijf.

Bedrijfsfotografie van uw medewerkers

In de huidige online economie willen uw klanten zoveel mogelijk van u en uw bedrijf te weten komen. Niet alleen wat ze bij u kunnen kopen maar ook met wie ze contact hebben. Steeds meer bedrijven laten dan ook een overzicht zien van hun medewerkers. Daar kunt u natuurlijk zelf foto's voor maken maar is het niet veel mooier om echt professionele foto's van uw personeel te laten zien? Met onze bedrijfsfotografie kunt u zeer voordelig uw medewerkers laten fotograferen.

Uw personeel gefotografeerd in de studiowagen, in dezelfde pose

Gebruikt u een systeem voor uren registratie of toegang met pasjes? Wij kunnen een persoonlijk pasje maken voor uw personeelsleden, voorzien van uw logo, een foto en de personeelsgegevens. De pasjes zijn mogelijk met MiFare chip of barcode.

Bedrijfsfotografie op de werkplek

Wilt u uw werknemers in actie laten zien? Dit is ook mogelijk, onze fotograaf gaat dan samen met u op pad in uw bedrijf om elke medewerker op zijn of haar werkplek te fotograferen. Dit soort foto's zijn vaak ook geschikt om te gebruiken in uw website of in brochures.


Unieke foto's  Unieke foto's op de werkplek
digitale bestanden  Digitale bestanden van de foto's
voor website  Laat uw klanten echt kennismaken met uw bedrijf
bedrijfsfotografie op de werkplek
Professionele foto's voor zakelijke social media

Professionele foto's voor social media

Voor uw zakelijk gebruik van sociale media zijn de foto's ook zeker geschikt. De profielfoto's van uw medewerkers in dezelfde stijl. De foto kan eventueel voorzien worden van uw logo.

Foto's voor uw website

Om uw bedrijf goed te kunnen presenteren op internet zijn veel foto's nodig. Denk daarbij aan foto's van het productie proces of gewoon ter ondersteuning van de teksten op uw website. Ook foto's van uw producten zijn mogelijk.


digitale bestanden  Foto's voor uw website
digitale bestanden  Rechtenvrij

Foto's van uw productieproces

Meer weten over bedrijfsfotografie?

Laat het ons weten! Wij vertellen er graag meer over.

Partners en leveranciers:
logo ideal - betaling schoolfoto's logo Nikon - digitale fotocamera's logo PostNl - foto verzending met PostNl logo Broncolor - het beste voor Professionele fotografie logo Pay.nl - betaling schoolfoto's met ideal logo Fuji - wij printen onze foto's met het beste materiaal van Fuji