BESTELLEN
Onze visie op schoolfotografie

Onze visie op schoolfotografie

Wij houden het graag simpel en eerlijk. Gewoon elk jaar leuke schoolfoto's zonder gedoe en voor een eerlijke prijs. Wij gebruiken kostbare schooltijd voor het fotograferen dus het moet zo min mogelijk ten koste gaan van het lesgeven. In korte tijd toch leuke, natuurlijke schoolfoto's maken met optimale belichting en in hoge kwaliteit, wij doen het!

De schoolfoto: Leuk voor nu, nog leuker voor later!

Met de jaarlijkse schoolfoto maak je een blijvende herinnering aan de tijd op school. Niet alleen voor de ouders, maar zeker ook voor later als je kind zelf volwassen is. Natuurlijk worden er tegenwoordig heel veel foto's gemaakt maar het mooie van de schoolfoto is dat deze elk jaar, meestal rond dezelfde tijd gemaakt wordt. Een professionele foto met optimale belichting zoals je die meestal zelf niet kunt maken. Zo zie je je kind langzaam groeien. En dat is Leuk voor nu, maar nog leuker voor later!


Tip!: Verzamel al je schoolfoto's in een schoolfotoboek en je hebt het perfecte kado voor later!


Verzamel al je schoolfoto's in een schoolfotoboek! Het perfecte kado voor later!

Wat is onze uitdaging?

De belangrijkste uitdaging is om van elk kind een foto te maken die vastlegt hoe het kind is, het karakter. Liefst een vrolijke foto maar dat hoeft ook niet persé. Ouders zien het snel genoeg als er een nep-lach op de gezichten verschijnt. Onze uitdaging is dus het kind vastleggen zoals het is.

Lukt dat altijd?

Elk kind is anders en reageert dus ook anders op de schoolfotograaf. Onze fotografen hebben de ervaring om een kind op het gemak te stellen en om binnen de tijd die wij van de school mogen gebruiken die perfecte foto te maken. Maar natuurlijk, elke schoolfotograaf heeft wel eens een kind waar het niet echt lukt. Laat het ons weten, mogelijk kunnen wij nog iets met de foto's of misschien kan (in overleg met de school) de foto opnieuw gemaakt worden op de terugkomdag.

Betaalbare schoolfoto's voor iedereen

Wij vinden het belangrijk dat de schoolfoto's voor iedereen betaalbaar blijven, dus ook voor ouders met een kleine portemonnee. Daarom bieden wij al een fotovel van 13x19cm voor €4,50 en een fotopakket van 3 vellen voor maar €7,95. Dat kan zonder verzendkosten bij een levering via school.


Anders dan bij veel andere schoolfotografen is het bij ons niet zo dat de beste onderhandelaar de beste prijs heeft omdat wij voor alle klanten dezelfde prijzen hanteren. We maken dus geen speciale prijs afspraken, ingewikkelde contracten of offertes. Gewoon eerlijke en open prijzen voor iedereen. Wij binden onze klanten niet aan ons met contracten of prijsafpraken maar met service, kwaliteit en natuurlijk de leukste foto's.

Groot 3D euro teken, voordelige vaste prijzen voor schoolfoto's

Schoolfoto of fotosessie?

Wij maken schoolfoto’s. Een school stelt schooltijd beschikbaar om dat te doen. Daarvoor zijn wij dankbaar. De school heeft natuurlijk het liefst dat dit zo min mogelijk tijd kost en dat begrijpen wij. Bij een studiofotograaf betaal je vaak vooraf, vergt veel meer tijd en levert een ander soort foto op. Die tijd mogen wij er meestal niet aan besteden maar het is niet zo dat meer tijd per definitie ook een betere foto oplevert. In korte tijd toch een profesionele foto maken zonder dat je vooraf hoeft te betalen, dat is wat ons onderscheid van een fotosessie bij een studiofotograaf.


Smaken verschillen

Geen kind is hetzelfde, en de ouders ook niet. Het is dus laveren tussen de verschillende smaken en stijlen waar ouders blij van worden. Wij houden het wel graag een beetje neutraal zodat de foto gemiddeld voor de meeste smaken goed is. Natuurlijk kan er wel gevarieerd worden om de foto elk jaar weer een beetje anders te maken.