BESTELLEN
Even voorstellen, het team van Dick Diks schoolfotografie.

Het team van Dick Diks schoolfotografie

Ons familiebedrijf is de laatste jaren flink aan het groeien dankzij onze frisse en vernieuwende blik op schoolfotografie. Wij werken met meerdere enthousiaste professionele fotografen. Zo kunnen wij de kleinste en de grootste scholen optimaal van dienst zijn.

WIJ ZOEKEN NOG ENTHOUSIASTE SCHOOLFOTOGRAFEN!

Is fotografie je passie? Ben je creatief, flexibel, georganiseerd en vind je het leuk om met kinderen te werken? Dan is schoolfotograaf misschien wel iets voor jou!


Wij zoeken een team van enthousiaste fotografen die in de drukke periode’s één of enkele keren per week een opdracht in de schoolfotografie willen uitvoeren. Dit misschien naast het eigen fotowerk als mooie afwisseling en bijverdienste.

Ben jij de persoon die schoolfotografie in de vingers heeft?

Je begint een half uur voor aanvang schooltijd met het voorbereiden en kennismaken met hulpouders en school. Daarna begin je enthousiast aan het fotograferen. Dit doe je samen met een collega of alleen afhankelijk van het fotografieschema. Je weet elk kind op het gemak te stellen en de perfecte schoolfoto te maken, een vrolijke, spontane foto die het kind vastlegd zoals het is.

Interesse? Neem eens contact op.

Meer weten of contact opnemen?

Stuur ons een bericht of neem contact met ons op.Contact