Bekijk en bestel je schoolfoto's!

Gebruik je inlogkaartje.


inlogkaartje met persoonlijke fotocode - nu door naar foto's bekijken

Schoolfotograaf Breda

Mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn Dick Diks schoolfotografie en zijn gevestigd in Eindhoven. Al vele jaren verzorgen wij de schoolfotografie in Breda en omgeving. Met een reistijd van maar 3 kwartier kan onze schoolfotograaf in Breda zijn. Wij zijn op zoek naar leuke scholen in de regio Breda waar wij de schoolfoto's mogen verzorgen. Onze enthousiaste schoolfotografen gaan graag ook op jouw school aan de slag om de leukste schoolfoto's te maken.

Lees meer

Binding door kwaliteit en service

Onze klanten zijn blijvers en deze binding verkrijgen wij niet door ingewikkelde contracten of prijsafspraken maar door kwaliteit en service. Met andere woorden: wij maken de ouders blij én de school blij! Hoe we dit doen? Bovenal maken wij voor er een leuke en gezellig fotografie dag van. Dit maken wij mogelijk door de school te helpen met het maken van een goed schema voor de fotografie dag. En dat zie je terug in de schoolfoto's. Ontspannen en natuurlijke schoolfoto's voor een betaalbare prijs met alleen de beste fotomaterialen.

Betaalbare schoolfoto's voor iedereen

Wij bieden al een fotopakket vanaf €7,95 zodat ook ouders met een kleine portemonnee toch die leuke schoolfoto en groepsfoto kunnen bestellen. De ouders kunnen zelf kiezen welke foto's ze wel of niet willen bestellen door ons unieke online schoolfoto bestelsysteem.

Jouw wensen voor de schoolfotograaf Breda

Voor schoolfotografie Breda bieden wij de keuze uit meer dan 10 verschillende achtergronden. Wij maken meestal per kind 2 verschillende opnames: de standaard portretfoto (die mag volgens ons echt niet ontbreken) en 1 leuke pose foto. Daarnaast maken we natuurlijk een leuke groepsfoto. De ouders kunnen de foto's online bekijken en bestellen wat ze willen.

Ben je op zoek naar een schoolfotograaf in Breda of omgeving? Neem eens vrijblijvend contact op! Wij vertellen er graag meer over!

  • alle kinderen van 1 gezin op de foto in verschillende poses
  • fotoset 3 vellen voordeelpakket
  • keuze uit 12 verschillende achtergronden
  • leuke familiefoto's
  • afwisseling in poses

Basisscholen

Gewoon leuke schoolfoto's voor uw basisschool

Al ruim 20 jaar maken wij schoolfoto's bij basisscholen in heel Nederland. Onze schoolfotografen bezoeken ook graag jouw basisschool.

Voortgezet onderwijs

Foto's en leerling pasjes voor het voorgezet onderwijs

Ervaren schoolfotografen en ultieme service. Onze schoolfoto's zijn geschikt voor leerlingvolgsystemen en schoolpassen.

Kinderopvang / peuters

Natuurlijke foto's gemaakt in de peutergroep of bij kinderdagverblijf

De schoolfotograaf bij kinderdagverblijf of peuterspeelzaal. Wij maken spontane foto's in de eigen, vertrouwde groep.

Schoolfotograaf regelen voor jouw school?

Laat ons weten hoe je de schoolfoto's wilt hebben!Wensen doorgeven